STORMIGT KARDEMUMMA- & KANELKAFFE

November är här, har du hört på maken. Fast jag fixar julkort och julklappar allt vad jag hinner och höst löven börjar blekna, så är det nog höst lite till va?

Och vilken storm det är ute, som de regnar och blåser. Det vet jag att det gör, för jag kom just hem med cykel. Jag har aldrig gillar när det stormar, men nog var det lite mysigt att va ute i rusket ändå. När man nu vet att det väntar en varm filt inne, något varmt att dricka och lite choklad. För ibland måste man vara ute i lite regn för att veta hur sjukt bra man har det där hemma i sitt lilla, ombonade rum!

Men det var inte bara storm ute, livet kändes också lite som storm idag. Sådan tur då att man kan ringa mamma som säger att man måste hållas inne ikväll och bara göra roliga saker. En klok dam <3  
En sådan rolig sak kan vara att brygga en varm kopp kardemumma- & kanelkaffe. Det är något som passar fint i höstrusket med sin rätt kryddiga smak. Kaneldoften gör också jul längtan om än värre (vilket är en bra sak!).

KARDEMUMMA- & KANELKAFFE

Mät upp kaffe pulver i filtret som vanligt och strö sedan över ca. 1/2 tsk kardemumma och 1/2 tsk kanel. Koka upp kaffet och du får ett härligt höstkaffe med en liten känsla av jul!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Nicolina
  9 november, 2015 at 14:53

  Oh dedär lät gott! Måste prova nångång 🙂

 • Reply
  julia
  10 november, 2015 at 19:35

  Ojaaa, gör det! 🙂

Leave a Reply

sju − fyra =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.