Monthly Makers träff

Så vad hände då under helgen som jag var i Stockholm? Jo, på lördag morgon traskade jag på en gata med sådana här färggranna hus ↑ jag hade väldigt tur som inte skulle gå så långt, för utan mobilnät och gps var jag lost i denna stad. 

Bild: Wilda

Efter en svettig promenad i vårsolen med vinterjacka och tjock halsduk hittade jag tillslut fram till Alicia. Nu var det nämligen dags för Monthly Makers träff! En efter en dök upp och det var alldeles pirrigt och kul att träffa allihop. Jag var rädd att ingen skulle förstå min dialekt, eftersom det hänt x antal gånger tidigare under veckan, men ingen klagade så kanske allt gick fram haha. Min kamera använde jag väldigt oflitigt, den enda som hamnade på bild var Alicias urgulliga katt. Wilda och andra sidan fångade några av oss på bild i soffan, väntandes på knytis-lunch. Johanna i mitten, Beatrice till höger och en liten glimt av Fredrika framtill. Med var träffen var också Stina.

Småningom var hela knytkalaset framdukat och vi högg in. Vi drack ur mumin glas och hällde upp vatten ur en lillamy kanna, i lägenheten skymtade jag också en hattifnatt och självaste Tove. Hade jag vetat att jag var påväg till en mumin fantast, hade jag allt packat med ett paket muminkaffe ju!

Bild: Alicia

Under dagen hann vi också diskutera Monthly Makers mål, strategier och dela tips om allt möjligt. Vi plockade också fram massvis med garn och började på med varsin liten väv. På bild syns Emilia och om du inte redan sett så ta då och genast kolla in vilken galet fina väv hon gjorde under senaste Monthly Makers temat!

Mot kvällen mumsade vi på gräddtårta, eftersom Mikaela fyllde år dagen innan och jag hade visst fyllt år veckan innan (det hade jag iof glömt bort just då och sjöng glatt med i ”ja må hon leva” jag med, ajaa).

På söndagen träffades vi igen och fortsatte planera + lunchade tillsammans. Dagen gick fort, ja hela helgen gick fort. Allt för snart var det dags för mej att packa ihop och hoppa på flyget hem igen.  Hursomhelst var det superkul att se alla på riktigt, se vem som gömmer sej bakom varje fin blogg och jag hoppas jag får träffa allihopa snart igen!

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Wilda
  16 april, 2017 at 11:01

  Vilket himla fint inlägg och så roligt att träffa dig! Inga problem alls att förstå din dialekt. Men så har vi ju skåningar med också så vi spetsade kanske öronen ändå :p Haha

 • Reply
  Alicia
  17 april, 2017 at 10:29

  Åååh vad fint att få återvända till helgen och se den ur dina ögon! :') Och vad fin du är som tänker på muminkaffe – det vore riktigt roligt att räkna Tove Jansson-referenser hemma någon gång, det finns nog en del! ;P

 • Reply
  Mikaela
  17 april, 2017 at 13:15

  Så kul att få träffa dig! Måste kolla igenom mina bilder och blogga om det här jag med ju!

 • Reply
  Christin - Midis
  17 april, 2017 at 14:41

  Första bilden; SÅ FIN!!!

 • Reply
  Julia Glasberg
  19 april, 2017 at 13:46

  Desamma! Vilken tur, haha ja kanske det var därför 😀

 • Reply
  Julia Glasberg
  19 april, 2017 at 13:48

  nästa träff tar jag kaffe med! Verkligen, vore kul att veta! :DD

 • Reply
  Julia Glasberg
  19 april, 2017 at 15:55

  Desamma! Jaaa, så kul att se helgen från allas synvinkel juh!

 • Reply
  Julia Glasberg
  19 april, 2017 at 15:56

  tack ska du ha! det är nog tack vare de pastelliga husen 😀

Leave a Reply

fem − fem =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.