MONTHLY MAKERS | Mina bidrag 2017 & vad som hände sen

monthly makers bidrag 2017 - kork klocka
Januari, Kontrast | Jag gjorde en klocka utav kork. Den hängde i köket tills vi fick plocka ner den eftersom ingen här i huset tål tickande ljud. De två övriga korkunderläggen på bild är just nu grytunderlägg, favoriter pga mönstret!

monthly makers bidrag 2017 - kork lampa
Februari, Loppis | Jag gjorde två lampskärmar utav plåtburkar, var fortfarande insnöad på kork. Lampan på fot stod i köksfönstret tills jag bytte ut den mot novembers bidrag. Den som hängde från taket fanns i vardagsrumsfönstret tills jag bytte ut den mot en julstjärna.

monthly makers bidrag 2017 - kaktus illustration
Mars, Geometri | Jag gjorde en kaktusillustration. I mars hade jag fullt upp och glömde bort tiden, illustrationen var lite av en sista minuten ide och jag har nog inte använt den till någonting särskilt.

monthly makers bidrag 2017 - ballong dyna
April, Djur| Jag gjorde en ballongdyna. Här började jag misstänka att många av mina bidrag innehåller gult.

monthly makers bidrag 2017 - citron tygmärken
Maj, Tyg | Jag gjorde citrontygmärken. De sydde jag fast på en jeansväst, en väst som är lite för liten nu.. till våren ska jag sprätta upp och sy dem på en jeansjacka istället, för citronmärkena diggade jag såå!

monthly makers bidrag 2017 - ananas pinata
Juni, Återbruk | Jag gjorde en ananas pinata, en födelsedagspresent åt en 7-åring. Fördelsedagsbarnet blev överlycklig av presenten vilket gjorde mej lycklig. Allt godis inuti är slut men pinatan finns ännu kvar.

monthly makers bidrag 2017 - eget tyg
Juli, ”Något jag aldrig testat” | De här månaden var det jag som var värd och det var så roligt att se vad alla testade på. Själv fixade jag ett av de bidrag jag är mest stolt över, nämligen egen designat tyg. Citrontyget fixade jag till en klänning (augustis bidrag) medan kaktustyget fick bli till en dyna. Dynan gav jag bort i julklapp (motvilligt, jag skulle ha velat ha den själv haha), men halva tyget finns ännu kvar så när jag har lite tid över fixar jag en till dyna åt mej!


Augusti, Kläder | Jag fixade som sagt en citronklänning och blev riktigt nöjd! Jag hann inte riktigt använda den eftersom hösten och kylan kom emot, väntar bara på en ny sommar och lite värme för själva klänningen blev bra om jag får säga det själv.

monthly makers bidrag 2017 - hylla för tavlor
September, Inredning | Jag gjorde en hylla för tavlor. Hyllan hängde jag upp i hallen och den hänger ännu kvar med samma motiv. Vissa tavlor saknar dock ram, vilket är något jag måste fixa.. för ibland åker de bilderna ner av vinddraget om man går snabbt förbi.

monthly makers bidrag 2017 - pappersillustration
Oktober, Foto | Jag gjorde en pappersillustration. En grej som var rolig att skapa. Pappersbitarna i bilden sparade jag till nya projekt.

monthly makers bidrag 2017 - julstjärna
November, Böcker | Jag gjorde en julstjärna av notblad. Den stod i köksfönstret under hela december och spred mysbelysning och den får stå kvar där tills vi vill bli av med aaallt vad julen heter.

monthly makers bidrag 2017 - julkort och etiketter
December, Ju| Jag gjorde etiketter med egna illustrationer, använde dem till att dekorera alla julklappar. Fint så.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    sju − 3 =

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.