Monthly Makers 2017

För ett kreativt 2017 – tillsammans! Monthly Makers är en utmaning för dig som vill komma igång med eller utveckla din kreativitet. Under 2017 lanserar vi tolv gemensamma månadsteman för dig att inspireras av, utmanas och skapa utifrån. Därför att det kan underlätta med ett inspirationsord att utgå ifrån, det är roligare att skapa i grupp och det är utvecklande att visa upp och ta del av andras alster och tankar. Du är med på de teman, förutsättningar och i den utsträckning du vill.
Idag får jag äntligen avslöja att jag är en av de nya värdarna 2017! Det känns pirrigt, otroligt kul och en dröm som går i uppfyllelse. I år välkomnas också de nya värdarna EmiliaFredrika och Johanna till värdgruppen. Det skall bli roligt att lära känna dem och de övriga värdarna! Nytt för 2017 är även tidigarelagt temasläpp med ännu mer tid för skapande, nämligen den 5:e varje månad. Så redan idag hittar du januaris tema hos Jessica!

Så här går det till:

12 bloggar, 12 månader, 12 teman. Vi är värdar för ett var. Den 5:e släpper månadens värd vårt gemensamma tema. Du skapar något inspirerat av det och postar det i sociala medier (blogg, Instagram eller liknande). Du är fri att tolka temat hur du vill. Våra enda regler är att ditt bidrag ska vara gjort av dig själv, skapat samma månad som temat är aktuellt och att du skriver att du deltar i Monthly Makers utmaning. Länka till värden (@MonthlyMakers på Instagram) och tagga gärna #monthlymakers. Den 20:e presenterar månadsvärden sitt eget bidrag och börjar samla in era i kommentarsfältet. Du kommenterar värdbidraget med en länk till ditt eget senast den 28:e. Den sista dagen i månaden sammanställer värden allt vi skapat tillsammans.
Följ oss på Facebook för att enkelt hänga med i tema- och värdskiften, få information om nyheter och event, samt ta del av ännu mer kreativ inspiration! Vi finns också på Instagram, Pinterest, webben och i inspirationsgruppen We Are Monthly Makers.
Vi som driver Monthly Makers 2017 är Alicia, Beatrice, Elsa, Emilia, Fredrika, Jessica, Johanna, Julia, Mikaela, Ruth, Stina och Wilda. Inspireras, skapa och utvecklas med oss under hela året! 


You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Jessica
  5 januari, 2017 at 11:36

  ÅHH HEJA!! Så himla härligt att ha dig med i gänget! <3

 • Reply
  Julia Glasberg
  7 januari, 2017 at 16:45

  jaa!! så kul att vara med <33

Leave a Reply

17 − tolv =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.