Illgult och fåglar i flock

”Fotografering av de illgula träden utanför min skola, alternativt fotoshoot av liknande galet gula träd ” Så stod det på min lista över saker jag inte får missa i höst, och då var det dessa träd jag syftade på. Så gult och fint och jag får kryssa av min första punkt!

Jag fick dock inte bara gula träd på bild denna dag, himlen var full av fåglar! De flög från träd till träd och åt lite bär från någon prydnads buske där emellan.

Det passade mej utmärkta att de hade flyguppvisning just den här dagen. Alldeles tjockt av dem överallt, någon som vet vilken sort som flyger på det här viset?


You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    10 + sjutton =

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.