Gummibåt

Igår var det sådant fint väder att vi spände fast en gummibåt på biltaket och körde iväg mot sommarstugan. Med en båt på taket kan man inte köra så värst fort, så man kan undra om det var nödvändigt av pensionärsparet att tuta åt oss när de körde förbi? Tydligen var det vi som körde för sakta denna gång, ombytta roller hah.

Väl framme låg vi länge och väl och flöt på vattnet, inte så värst långt ut ifall luften skulle få för sej att gå ur men ändå. Så lugnt och skönt att sitta där i höjd med vattnet och bara vara.

Men den finska sommaren gjorde sej dock påmind rätt fort. Först gick solen i moln, bakom ett pyttelitet moln – mitt i allt var hela halva himlen grå och ösregn var ett faktum – då kröp vi bara in i sommarstugan och lyssnade till regnet som öste ner. Rätt mys det med.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Sandra
  2 september, 2015 at 09:26

  Men åh, så härligt! Jag har som mål att bli mer båtvan och funderar på att köpa en plasteka till nästa sommar. Tycker det låter så mysigt att kunna åka ut på sjön när man vill 🙂

 • Reply
  julia
  2 september, 2015 at 14:00

  Spännande, det tycker jag verkligen att du ska! Kommer mej själv ytterst sällan ut på sjön, men de få gånger som det händer sej inser jag att där borde man spendera mycket mera tid! 😀

Leave a Reply

tre × tre =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.