God Jul 2017!

God Jul 2017 God Jul 2017
Idag är dagen som jag inte alls var beredd på i år, men lika efterlängtad är den för det. Julafton! Idag ska jag ta det så fruktansvärt lungt och bara njuta. Gårdagen bestod av den sista julstressen och jag satt halva dagen och paketerade klappar och lyssnade på julmusik på högsta volym.

God Jul 2017God Jul 2017 Till ”Monthly Makers jul” fixade jag ju julkort och etiketter till årets julklappar. Jag började också slå in presenterna i vitt papper och dekorerade med marianne karameller och gamla spelkort. Karamellerna fäste jag fast med dubbelhäftande tejp. Spelkorten tyckte jag passade så fint med sitt röda mönster, det var en packe jag hade sparat för just pyssel eftersom det inte längre var 52 kort. De går att pryda med korten som de är eller så limmar man fast vitt papper på framsidan och fixar etiketter av dem! Det är så kul att pakerara klappar och låta fantasin flöda. I alla fall är det kul med de första klapparna och de fyrkantiga, sedan kan det kännas lite små jobbigt.

God Jul 2017
Det var de julklapparna och nu vill jag bara önska en god jul! Njut och ta hand om varandra ♥

God Jul 2017

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Johanna
  24 december, 2017 at 10:50

  God Jul Julia! och så vackra paket!

  • Reply
   Julia
   26 december, 2017 at 18:54

   God jul! Tack ska du ha 🙂

 • Reply
  Jenny
  24 december, 2017 at 11:24

  God jul! Och du bjuder på inspirationsboost som vanligt, hade själv aldrig kommit på tanken att dekorera med spelkort men det blev ju HUR fint som helst!

  • Reply
   Julia
   26 december, 2017 at 18:56

   God Jul! Vad kul om du blev inspirerad, är kanske inte det vanligaste man dekorerar sina julklappar med, men funkar fint ändå 😀

Leave a Reply

sjutton + två =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.